23948sdkhjf

Nye ansigter i TUR’s bestyrelse

Tre nye medlemmer repræsenterer DI og Dansk Erhverv.

TUR’s bestyrelse, som består af 14 medlemmer fordelt mellem arbejdstager- og arbejdsgiverrepræsentanter, har fået tre nye repræsentanter fra henholdsvis DI og Dansk Erhverv; henholdsvis Marie-Louise Lindeløv, Marianne Kragh og Christian Carlsen.

Marie-Louise Lindeløv er ansat som chefkonsulent i Dansk Industris enhed for Erhvervs- og arbejdsmarkedsuddannelser. Her arbejder hun med erhvervs- og efteruddannelser og repræsenterer DI i uddannelsesudvalg inden for transport- og serviceerhvervene.

Marianne Kragh vendte per 1. juli 2019 tilbage som chefkonsulent i Dansk Erhverv efter otte år som uddannelseschef i HORESTA. Tidligere har Marianne været konsulent i Undervisningsministeriet, og hun har også undervist, vejledt og været leder i en årrække på Niels Brock. I Dansk Erhverv har Marianne ansvaret for en række faglige udvalg, kompetencefonde og rådgivning af medlemmer.

Christian Carlsen er per 1. august 2019 ansat i Arriva A/S som HR-chef for Arrivas selskaber i Danmark. Hans ansvarsområde er rekruttering, udvikling, business partnering, vilkår, ledersparring, SU, ansættelsesret og overenskomster. Han har tidligere arbejdet som advokat i Dansk Industri og Dansk Erhverv. Desuden har han haft HR-lederstillinger hos blandt andet SAS Component og undervist i arbejdsret ved Københavns Universitet. /anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126