23948sdkhjf

Scandlines får integrationspris

Lolland Kommune hædrer særlig integrationsindsats.

I år uddelte Integrationsrådet i Lolland Kommune for tredje gang en Integrationspris til en virksomhed, organisation eller privatperson, der har gjort en særlig integrationsindsats i kommunen. Prisuddelingen fandt sted på Maribo Rådhus den 24. oktober – og i år gik prisen til Scandlines.

For at kunne modtage Lolland Kommunes Integrationspris skal man have en geografisk tilknytning til kommunen. Derudover bliver indstillingerne vurderet ud fra en række faktorer – blandt andet om man har en særlig integrationsindsats eller integrationstiltag for medarbejdere på en virksomhed i Lolland Kommune.

- Vi gør bare det, der er naturligt for os og ser på, om folk har de kvalifikationer, vi søger – det er det, der tæller for os. Med ansatte fra mange forskellige lande afspejler vi desuden vores kundegruppe, siger Anja Tessing, som er rekrutteringsansvarlig hos Scandlines.

Scandlines har i 2018 rekrutteret medarbejdere med over 15 forskellige nationaliteter – heriblandt Syrien, Iran, Ukraine og Thailand.

Anja Tessing modtog prisen sammen med Nidahl Rezzq, som efter en praktikperiode er fastansat i Scandlines’ centralkøkken i Rødby, og Raman Hussien Shekhmous, som er afløser på hybridfærgen M/F Prins Richard og går på HF.

Prisen er et glasbillede med flag, der afspejler mangfoldigheden i Lolland Kommune og dermed i Scandlines. Det er udført af den lokale glaskunstner, Mette Green.

Integrationsprisen blev uddelt af Lolland Kommunes borgmester, Holger Schou Rasmussen. /anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.143