23948sdkhjf

DHL udvider Sydkorea-hub

Største DHL Express-investering nogensinde i Sydkorea.

DHL Express offentliggør nu planerne om at udvide Incheon Gateway i den sydkoreanske hovedstad Seoul til en værdi af 131 mio. euro – cirka knap 1 mia. kr.

Udvidelsen af Incheon Gateway, der er beliggende ved siden af den internationale lufthavn Incheon International Airport, der for nuværende er verdens fjerde største luftfragtlufthavn, bringer DHL Express’ samlede investering i hubben op på 161 mio. euro.

Onlinesalg boomer

Siden åbningen af gatewayen i 2008 har DHL Express målt stigning i volumen på 45 procent, og det tyske selskab har derfor indgået koncession med Seoul-lufthavnen Incheon Internationale Airport Corporation om den største DHL-investering i Sydkorea til dato.

John Pearson, administrerende direktør i DHL Express:

- Vores kvalitet og fart er afgørende for vores kunder og de vigtigste søjler for vores vækst rundt om i verden. Vores nye investering, den største i Sydkorea hidtil, bidrager til at forbinde verden endnu mere og yderligere at forbedre transittiderne i global handel og på handelskorridorerne til Asien, siger han.

Gulvarealet i Incheon Gateway udvides med omkring 200 procent til 58.700 kvadratmeter.

Ken Lee, administrerende direktør i DHL Express Asia Pacific:

- Vores Incheon Gateway har en vital strategisk position langs nøgleruter mellem Sydkorea og lande som Singapore, Taiwan, Hong Kong og Kina – der alle er blandt de ti største markeder inden for express-volumen. Online detailsalg i Asien-Stillehavsområdet forventes at nå 2,5 bio. dollars (omtrent 16.760 mia. kr., red.) i 2023, og vores seneste investering i Incheon Gateway vil tilpasse vores infrastruktur, i forhold til hvad Asiens e-handel generation behøver nu og fremover, siger Ken Lee.

Udvidelsen omfatter også tekniske opgraderinger – inklusive fuldautomatiske røntgenmaskiner, fire kilometer transportbånd, automatiske sorteringsmaskiner, magnetisk fartkontrol og CCTV-dækning. Den nye teknologi vil øge Incheon Gateways volumenkapacitet med 150 procent.

Byungkoo Han, landechef i DHL Express Korea:

- Udvidelsesplanen er en vigtig milepæl for os og viser vores langvarige engagement i Sydkorea. Med et af verdens højeste niveauer af online shopping og dens vej mod at blive verdens tredjestørste e-handels marked efter Kina og USA i 2023 vil Gateway-udvidelsen skabe fundamentet for, at e-handel markedet kan udvides både lokalt og på tværs af Asien-Stillehavsregionen, siger Byungkoo Han.

Når udvidelsen er færdig i andet kvartal 2022, vil Incheon Gateway være DHL Express’ største gateway i Asien-Stillehavsområdet. /anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126