23948sdkhjf

Rybners tilbyder speditions-uddannelsesforløb

Kontoruddannelsen Spedition starter i 2020.

Rybners Erhvervsuddannelser udbyder fra 2020 kontoruddannelsen Spedition, som giver eleverne mulighed for at tage en brancherelevant akademiuddannelse.

Rybners har i forvejen et samarbejde med Blue Water shipping om uddannelse af speditionselever og et mangeårigt samarbejde med Danmarks Skibsmæglerforening om shippinguddannelse. Begge uddannelsesforløb gennemføres på et både praktisk og teoretisk højt niveau, hvor eleven parallelt med erhvervsuddannelsen kan optages på Akademiuddannelsen i International Transport og Logistik, lyder det fra Lars Katzmann, direktør for erhvervsuddannelserne hos Rybners, der finder speditionsbranchen særlig attraktiv:

- Vi ser en fortsat stor udvikling i speditions- og shippingaktiviteterne i Esbjerg, og er derfor glade for, at vi hos Rybners kan støtte op med en erhvervsuddannelse i Spedition. Det er glædeligt, at branchen efterspørger initiativet, og vi er i stand til at imødekomme det og tilbyde en brancherelevant uddannelse på et fagligt højt niveau i lokalområdet, siger Lars Katzmann.

Tina Isen, Global Shipping Manager for Viking Life-Saving Equipment:

- Jeg er rigtig glad for udsigten til at kunne sende vores speditionselever på skole i lokalområdet. Det har undret mig, at Esbjerg ikke tidligere har haft det tilbud, når man ser på antallet af virksomheder i området, der arbejder med eksport og import. Det er vigtigt for mig, at vores elever kan skabe deres eget netværk i lokalområdet i forbindelse med deres uddannelse, så jeg er meget positiv over for denne mulighed. Vi er en producerende virksomhed med alle de spændende opgaver, der ligger i det, og jeg er sikker på, at vores elever får glæde af at være i skole med lokalområdets speditører. På den måde får de et billede af arbejdet på begge sider af skrivebordet med sig i deres uddannelse, siger hun. /anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141