23948sdkhjf

DSV gennemfører prikkerunde

Svinger kniven over op mod 165 medarbejdere.

DSV Panalpina offentliggør nu planerne for, hvad der skal ske med medarbejderne i Panalpinas hovedkvarter i Basel efter den danske transportkoncerns overtagelse af sin schweiziske konkurrent.

Ifølge DSV-formand Thomas Plenborg skal ledelsen de næste 12-18 måneder fokusere 100 procent på integrationen af Panalpina. Som en del af integrationen af Panalpina vil overlappende funktioner og stillinger enten skæres væk eller flyttes til hovedkvarteret i Hedehusene. Det kan betyde tabet af op mod 165 job, lyder det fra Jens Bjørn Andersen, administrerende direktør i DSV Panalpina:

- Med integrationen af Panalpina i DSV Panalpina Group må vi erkende, at der er betragtelige dobbeltstillinger. Vi har også flere overlap i IT-afdelingen, eftersom IT-systemer, der ikke længere vil være i brug i den sammenlagte koncern, fases ud. Derfor overvejer vi adskillige restruktureringstiltag. Ifølge vores analyse kommer vi ikke uden om afskedigelser og flytning af stillinger til DSV Panalpinas hovedkvarter i Danmark, siger han. /anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125