23948sdkhjf

Lagerlokaler revet væk i Aarhus

Færrest ledige lokaler i over 11 år.

Østjylland har ikke haft færre ledige lagerbygninger og produktionslokaler i mere end 11 år, viser tal fra erhvervsportalen Ejendomstorvet.dk. Især flere Aarhus-bydele oplever stor efterspørgsel.

Det seneste år har lokale og tilflyttede virksomheder nærmest revet alle ledige lagerlokaler, logistikejendomme og fabrikshaller ned fra mæglernes hylder, viser tal fra Ejendomstorvet.dk.

- Gennem det seneste år har Østjylland bevæget sig fra at have flere udbudte lokaler til lager og produktion end resten af landet til at have færre. På et år er andelen af ledige lokaler faldet fra 2,5 til 1,7 procent. Det svarer til, at der er kommet aktivitet på næsten 125.000 kvadratmeter det seneste år, og det er mere end noget andet sted i landet, siger analytiker Nicholas McFall fra Ejendomstorvet.dk.

Et tegn på virksomhedernes fremgang i det østjyske er, at lejeniveauet for udbudte lagerlokaler og produktionslokaler ifølge Ejendomtorvet.dk’s tal ligger over fem procent højere end for et år siden og næsten 17 procent højere sammenlignet med 2014. /anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125