23948sdkhjf

Tragisk arbejdsulykke ved CMP i København

Arbejdspladsulykke på containerterminalen i København har kostet en medarbejder livet.

En kollision mellem to straddle carriers på CMP’s containerterminal på Københavns Nordhavn fredag har kostet en medarbejder livet. Det bekræfter det dansk-svenske havneselskab i en pressemeddelelse i går mandag.

CMP skriver, at der fredag den 4. oktober indtraf en arbejdsulykke på containerterminalen i København. En medarbejder kom alvorligt til skade. Trods omfattende behandling på hospitalet gik medarbejderen bort søndag aften pga. svære kvæstelser.

- Det er med den dybeste sorg, at vi har modtaget informationen om, at vi har mistet en kollega. Det er en stor tragedie. Mine tanker i denne svære stund går til familien og øvrige pårørende, og også til alle i CMP, som har mistet en god ven og højt værdsat kollega. Nu fokuserer vi på at tage bedst mulig hånd om vores medarbejdere, siger Barbara Scheel Agersnap, CEO i Copenhagen Malmö Port.

Medarbejderne har siden ulykken været tilbudt forskellige former for krisehjælp.

Officiel undersøgelse

Arbejdsulykken indtraf i sammenhæng med, at to såkaldte straddle carriers stødte sammen. En officiel udredning er i gang. CMP ønsker ikke at kommentere yderligere for nuværende. Med respekt for familien og øvrige pårørende indstilles det til, at der heller ikke sker henvendelse til disse.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109