23948sdkhjf

- Substantielt fremskridt i processen

Erik Østergaard reagerer på vejpakke-udvikling.

Ifølge DTL – Danske Vognmænd er det et stort fremskridt, at vejpakkerne er sendt til de såkaldte trilog-forhandlinger mellem repræsentanter for EU-Kommissionen, EU-Parlamentet og Rådet. Dermed er chancerne for en realisering kommet et vigtigt skridt nærmere, lyder det fra Erik Østergaard, administrerende direktør i DTL:

- Det er et substantielt fremskridt i processen. Frygten var naturligvis, at flere års arbejde var spildt ved, at vejpakkerne skulle behandles af andre end dem, der har siddet med pakkerne hidtil. I dét scenarie kunne alt være sket. Nu tyder alt på, at der er vilje til at få vejpakkerne igennem, siger direktøren og fortsætter:

- Det betyder imidlertid ikke, at alt er godt, og det er for tidligt at sige, at den er hjemme. Men i dag markerer et nyt kapitel i vejpakkernes lange historie, og vi bør nærme os afslutningen. I modsat fald tror jeg, vi vil opleve, at nationalstaterne iværksætter en række nationale tiltag, der skal dæmme op for unfair konkurrence og social dumping, lyder det fra Erik Østergaard. /anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125