23948sdkhjf

ADP-Agency bliver til BSC

Baltic Shipping Company køber andel i All Danish Port Agency.

Skibsmæglervirksomheden Baltic Shipping Company A/S (BSC) har købt sig ind i All Danish Port Agency. En ung virksomhed, der så dagens lys tilbage i august 2018 med Ricky Vanman Bartsch i front.

- Ricky har fra start haft stor fokus på projektlaster på Lindø og er et kendt og vellidt ansigt på kajen, når der foregår store og tunge løft. Han har har en kurs, som ligger tæt op af vores i BSC. Vi skal i den kommende tid integrere ADP-Agency i Baltic Shippig Company A/S. Vi skal sammen fortsætte den kurs, der altid sætter kunden i centrum og netop skaber værdi for kunderne, fortæller Ronnie Hulstrøm, der er adm. direktør i Baltic Shipping Company.

Nyt navn

All Danish Port Agency skifter navn til Baltic Shipping Company Fyn ApS. Ricky Vanman Bartsch forsætter som styrmand for selskabet.

- Derudover skal vi have fundet yderligere 1-2 medarbejdere til at håndtere de mange opgaver, siger Ronnie Hulstrøm og tilføjer om valget af Fyn for den seneste ekspansion af BSC.

- Det har for os i BSC været helt naturligt at kigge mod Fyn. Når man ser på den aktivitet, der er på Odense Lindø Havn, må man sige, at det er her, det sker. Vi tror på, at skal man være en del af en kæde, så skal man være med til at skabe værdi, og det gør vi i Baltic Shipping, siger Ronnie Hulstrøm.

Dygtige medarbejdere

- Vi vil være med til at skabe vækst, og vi elsker aktivitet, høj fart og glade mennesker. Lindø port of Odense Lindø har i de sidste mange år haft en stærk vision og sikret enorm succes gennem en dygtig bestyrelse og daglig ledelse - og vigtigst af alt, dygtige medarbejdere, der alle vil det samme. Det er den type mennesker vi fungerer bedst med, siger Ronnie Hulstrøm.

Indtoget på Lindø er ikke det eneste aktuelle væksttiltag fra BSC.

Styrer flere skibe

Skibsmæglervirksomheden vil i den kommende uge udvide den flåde af handelsskibe, som BSC har i management med yderligere to skibe.

Det vil bringe Baltic Shipping Companys flåde op på 44 coastere i management.

- Vores samlede tonnage udgør nu 44 coaster fra 1350 dwcc til 5500 dwcc, hvilket betyder, at vi står stærkt og kan tilbyde vores kunder skibsrum, når de skal bruge det, slutter Ronnie Hulstrøm.

Baltic Shipping Company, der har hovedsæde på Hundested Havn, har egne kontorer i 13 danske havne og tilbyder stevedoring med egne kraner.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109