23948sdkhjf

Ny baneforbindelse Holland-Sverige

Samskip lancerer fem nye ugentlige forbindelser.

Samskip lancerer nu fem nye ugentlige baneforbindelser mellem Coevorden i det nordlige Holland og Nässjö i Sverige.

Frekvensen er Samskips første direkte baneforbindelse mellem Sverige og Holland og den første direkte selvbærende banegodsforbindelse mellem Holland og Nässjö overhovedet, lyder det fra Samskip.

Remco Leijgraaff, salgschef for Samskip Rail Network:

- Coevorden giver afskibere og modtagere i det nordlige Holland nem adgang til baneservices til Nässjö, hvor jernbanelinjer i seks forskellige retninger mødes, og derfor til resten af Sverige og dele af Skandinavien, siger han.

Samskip har oplevet vækst på ruterne mellem Sverige og Holland de seneste tre år - særligt inden for hygiejneprodukter, bildele og elektronik.

Gert-Jan Meijer, trade manager Sweden for Samskip:

- Samskip kontrollerer hele banetransporten mellem Holland og Sverige. Vi gør også mere end blot at tilføje ét enkelt nyt togstop, for Coevorden skaber muligheden for udvidelse af Duisburg-Nässjö forbindelsen og for intermodale læs på vej syd og øst til og fra Duisburg. Coevorden er fuldt udstyret til at håndtere hurtige terminal-terminal og dør-dør transporter for ISO containere inklusive 45 fods megatrailere på op til 13,6 meter i længden, siger han. /anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.173