23948sdkhjf

Direktørskifte i DHL Supply Chain

Hendrik Venter ny topchef for 25 landemarkeder.

DHL Supply Chain ansætter 50-årige Hendrik Venter som ny administrerende direktør for det europæiske fastland, Mellemøsten og Afrika, der dækker over 25 forskellige landemarkeder.

Venter har over ti års erfaring fra ledende stillinger hos DHL Supply Chain, og han skal især drive selskabets standardiseringsudvikling.

- Jeg ser frem til denne nye udfordring, og jeg er overbevist om, at vi vil fortsætte med at smede DHL Supply Chains succesfulde udvikling i regionen. I samarbejde med dette fremragende hold vil vi hos DHL Supply Chain fortsætte med at understøtte vores kunder med uovertrufne logistikservices, siger Hendrik Venter.

Han efterfølger Oscar de Bok, der fortsætter i bestyrelsen hos Deutsche Post DHL Group.

- Hendrik har konsekvent vist, gennem sine forskellige ansvarsområder i koncernen, at han er i stand til at lede sine organisationer til bæredygtig profitabel vækst. Under hans ledelse har særligt de central- og østeuropæiske regioner præsteret meget godt. Hendrik har positioneret den central- og østeuropæiske klynge meget stærkt, særligt inden for mobilitet og e-handel, siger Oscar de Bok. /anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.133