23948sdkhjf

Bridgestone præsenterer Webfleet Solutions

Koncernen har navngivet det tidligere TomTom Telematics.

Bridgestone afslører ‘Webfleet Solutions’ som det nye firmanavn for den nyligt opkøbte TomTom Telematics. EMEA-forretningen servicerer nu mere end 1,2 millioner køretøjer med mobilitets-abonnementer og flådeløsninger, lyder det.

Overtagelsen af TomTom Telematics var motiveret af Bridgestones ambition om at styrke sine digitale kapaciteter, som del af den igangværende transformering fra en førende dækproducent til leder inden for mobilitetsløsninger.

Overtagelsen har styrket Bridgestones tilstedeværelse inden for data-baserede løsninger, som gør flådestyring mere effektiv and optimal. Den omdøbte platform Webfleet Solutions – inspireret af den primære løsningsplatform WEBFLEET, som har leveret telematik for flåder gennem de sidste 20 år – afspejler Bridgestones ambition om at tilbyde en bredere pallette af digitale mobilitets- og flådeløsninger til sine kunder og bekræfter positionen som global markedsleder, lyder det fra selskabet.

EVP og CEO for Bridgestone EMEA, Paolo Ferrari:

- Da vi overtog Webfleet Solutions i begyndelsen af året, skabte vi et kraftcenter for flådeløsninger. Sammen har vi alle muligheder for føre an, i hvad der er en utroligt spændende, hurtigt voksende og innovativ industri af mobilitet. Vi har ambitionen, infrastrukturen, ressourcerne, data og indsigterne, og mest af alt har vi menneskerne og deres uovertrufne viden. I takt med at den nye verden af forbunden og autonom mobilitet hastigt bliver en realitet, vil Bridgestone og Webfleet Solutions sammen sikre, at vores kunder kan opnå alle fordelene af denne nye æra, siger han. /anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093