23948sdkhjf

Oplev M.A.R.S. inden havnesikring

Frederikshavn Havn inviterer til åben recycling-område.

Frederikshavn havn inviterer nu alle byens borgere og øvrige nysgerrige til at opleve havnens nye recycling-område, hvor M.A.R.S. Europe (Modern American Recycling Services Europe) har lejet sig ind.

Søndag den 22. september kl. 13-16 kan interesserede blandt andet opleve rensningsanlægget med de to 2.500 kubikmeter store opsamlingstanke, skibsrampen til ophaling af skibe op til panamax-størrelsen og skiddingområdet til ilandtagning af offshore-installationer på op til 50.000 ton.

- Vi har set frem til den her dag, hvor vi kan give folk adgang til området. Vi er meget taknemmelige for kommunens og byens modtagelse og opbakning. Det vi vil gerne sig en stor tak for og håber, at rigtig mange har lyst til at fejre åbningen sammen med os. Vi glæder os til at vise det hele frem. Og vi glæder os til at fejre, at vi nu går i gang med arbejdet. De første ansættelser er på plads, og vi fortsætter løbende med at ansætte folk, indtil sitet er i fuld drift, siger Kim Thygesen, general manager hos M.A.R.S. Europe.

Administrerende direktør hos Frederikshavn Havn, Mikkel Seedorff Sørensen glæder sig også til åbningen af den nye recycling-facilitet:

- Der er ingen tvivl om, at det bliver en festdag. Når man har været en del af en byggeproces helt fra start, så er det en fantastisk følelse at være i mål og kigge ud over det imponerende område. Frederikshavn har fået en recycling-facilitet med fokus på sikkerhed og bæredygtighed, som vi alle kan være rigtig stolte af. Åbningen er startskuddet til et kæmpe bæredygtighedseventyr i det nordjyske, hvor mere end 200 arbejdspladser vil blive skabt med fokus på den cirkulære økonomi. Det er stærkt. Og det skal fejres, lyder det fra Mikkel Seedorff Sørensen.

M.A.R.S. forventer opstart af aktiviteter i oktober 2019, hvorefter området vil blive lukket på grund af ISPS-regler og sikkerhedshensyn. /anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125