23948sdkhjf

Ny GM i WFS Scandinavia

Jack Brandstrup er tiltrådt groundhandling-selskabet i Kastrup.

Groundhandling-selskabet Worldwide Flight Services (WFS), der driver operationer fra Københavns Lufthavn, har med virkning fra 26. august ansat 50-årige Jack Brandstrup som ny General Manager Scandinavia.

Jack Brandstrup afløser på posten Jimi Daniel Hansen, der er tiltrådt som projektdirektør – procesforbedring hos WFS Global.

Professionelt har han de sidste mange år blandt andet arbejdet i PostNord, hvor han i en periode havde ansvaret for PostNords internationale postcenter på Kystvejen. Han har desuden haft ansvaret for alt lastbiltransport i Danmark. Langt de fleste år af karrieren brugte han dog i affaldsbranchen, hvor han i R98 og City Container bestred forskellige chef- og direktørstillinger.

- Inden mine mange år i affalds- og postbranchen tilbragte jeg otte år Københavns Lufthavn, hvor jeg startede som portør i det hedengangne Cargo Center Copenhagen for derefter at arbejde i Copenhagen Air Service/Novia (i dag Aviator), hvor jeg besad flere forskellige lederstillinger. Mange gange siden jeg forlod “lufthavnsbranchen”, har jeg tænkt på at vende tilbage, hvilket endelig er lykkedes med min ansættelse i WFS, siger Jack Brandstrup, der har boet i Kastrup det meste af sit liv – i dag med hustruen Sachie og børnene Anastasia og Xander. /anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.142