23948sdkhjf

Jumbo overtager Haderslev-terminal

Forbedrer den nationale distribution.

Jumbo Transport overtager per 1. september alle aktiviteter fra et tidligere distributionsfirma i Haderslev, og således dækker selskabet hele Danmark med dag-til-dag distribution fra tre terminaler i Brøndby, Aarhus og Haderslev.

Det skriver Jumbo Transport i en skriftlig meddelelse.

”Jumbo Transports langsigtede mål har altid været at være selvproducerende i så stort et omfang som muligt. En af de store indsatsområder har i den forbindelse været vor nationale distribution, hvor vi igennem flere år har opbygget en godsmængde, der gør, at vi kan køre vores egen distribution i hele landet”, lyder det fra selskabet.

Jumbo Transport overtager en 2.000 kvadratmeter stor distributionsterminal i Haderslev, køber egne lastbiler og trailere og har ansat Anni og Anders Schondelmeyer til at drive denne aktivitet. Terminalen vil ligeledes blive betjent at det tidligere personale, ligesom der vil være døgnåbent i løbet af ugen.

”På den måde kan vi forbinde vores terminaler i Oslo, Malmø, Brøndby, Aarhus og Haderslev med vores europæiske hub i Hamborg med daglige shuttletrailere. Vi håber, at vores eksisterende og ikke mindst vores nye kunder vil tage godt imod denne udvidede service og se Jumbo Transport som et alternativ til de eksisterende udbydere”, lyder det.

/anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125