23948sdkhjf

Stigende interesse for SpaceInvader

Opgraderer på salgsfronten.

Danske SpaceInvader oplever en stigende interesse for sin logistikløsning og opgraderer på salgssiden med to erfarne key account managers.

SpaceInvader har udviklet og patenteret et modulært pallesystem til transport- og logistikbranchen, som gør det muligt at dobbeltstable pallegods sikkert og fleksibelt. Løsningen optimerer kapacitet i både fragtrum og på lager og afhjælper mange af de kapacitets-, omkostnings- og klimaudfordringer, som virksomhederne oplever.

- Vi oplever en stærkt stigende interesse for vores løsning, hvorfor det har været vigtigt for os at fortsætte produktudvikling, at få alle væsentlige patenter på plads og nu også at få flere kompetente og erfarne medarbejdere ombord, så vi kan følge med og vækste forretningen, siger Steen Frederiksen, administrerende direktør i SpaceInvader.

SpaceInvader lancerede sin løsning midt i 2017 og har i dag kunder både herhjemme og i udlandet.

Interessen fra branchen skyldes ikke mindst, at SpaceInvader efter et omfattende testforløb hos en af Norges største fødevaredistributører ASKO, har påvist opnåelige besparelser på over 20 procent både på transportomkostninger og CO2. ASKO er i øjeblikket i gang med at rulle SpaceInvader løsningen ud på ni terminaler rundt om i Norge, lyder det fra SpaceInvader.

- ASKO eksemplet er naturligt nok noget, der skaber opmærksomhed og interesse i transport- og logistikbranchen, hvor alle leder efter effektiviseringer og løsninger, der kan afhjælpe branchens kapacitets- og klimaudfordringer, fortsætter Steen Frederiksen.

Det er SpaceInvaders ambition at vokse sig ind i markedet med en ny standard for dobbeltstabling af paller. Det skal de to erfarne branchefolk, Allan Thomsen og Jens Henrik Kristensen, være med til. De er begge ansat som Key Account Managers per 1. august, 2019. I første omgang skal de koncentrere sig om det danske marked, men også vende blikket mod Sverige og det tyske marked.

Allan Thomsen har blandt andet været ansat som salgschef i ITD, mens Jens Henrik Kristensen senest kommer fra en stilling hos Leman A/S.

- Med Allan og Jens Henrik ombord styrker vi forretningen markant. Tilsammen har de 50 plus års erfaring i transport- og logistikbranchen, som de kender indefra, og dermed også dens udfordringer, styrker og svagheder. Den indsigt og et meget solidt branchenetværk, betyder alt, når man som vi skal sparke døre ind, med en ny og innovativ løsning, siger Steen Frederiksen.

/anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125