23948sdkhjf

Pakke-samarbejde i Østeuropa

DHL og Austrian Post udvider samarbejdet i Slovakiet og Tjekkiet.

Deutsche Post DHL Group og Austrian Post udvider samarbejdet på pakkemarkedet i Slovakiet og Tjekkiet.

Den nye aftale indebærer, at In Time – datterselskab af Austrian Post – leverer pakker sendt af DHL-kunder til Slovakiet, mens PPL CZ – datterselskab af DHL – leverer pakker sendt af Austrian Post-kunder til Tjekkiet.

- Efter samarbejdet med Austrian Post i Østrig er begge selskaber nået til enighed om at bruge hinandens leveringsnetværk i Slovakiet og Tjekkiet. Med stigninger i e-handlen og voksende pakkevolumener bliver højkvalitets kundeoplevelser inden for last mile levering en stigende nøgleindikator, og med dette samarbejde vil vi lægge det rette fundament til dette, siger Petr Horak, managing director i PPL CZ s.r.o. og DHL Parcel Slovensko.

Det nye samarbejde starter op i september.

- Vi ser frem til at udvide vores strategiske partnerskab med DHL. Vi tror på, at vi vil kunne overbevise DHL-kunderne takket være vores høje kvalitet inden for last mile-levering og glæder os over at have fundet en professionel partner i Tjekkiet til vores voksende grænseoverskridende e-handels forretning, siger Carsten Wallmann, senior vice president Turkey and Central, Eastern Europe Parcel hos Austrian Post.

/anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141