23948sdkhjf

Nye gardintrailere til Bendix

Bendix Transport har netop fået leveret 15 trailere nye gardintrailere fra Schmitz Cargobull.

Schmitz Cargobull Danmark i Padborg har netop leveret 15 nye gardintrailere til Bendix Transport, der har afdelinger på Jernholmen i Hvidovre og på Europavej i Taulov.

Alle de nye trailere er som standard opbygget på et boltet chassis og udstyret med lastsikringscertifikat DIN EN 12642 XL. Det medfører bl.a. forstærket tag og sidepresenning og forstærket forvæg, hvilket resulterer i en mere stabil opbygning.

Desuden er trailerne udstyret med 3 stk. 9 tons Schmitz Cargobull ROTOS aksler (1.000.000 km. garanti) med skivebremser samt original Schmitz Cargobull luftaffjedring.

Bendix Transport har yderligere valgt at få trailerne leveret med tilhørende Full-Service kontrakter fra Schmitz Cargobull, der effektivt forebygger unødvendige stilstandsperioder og eliminerer uforudsete udgifter til vedligeholdelse.  

10 x S.CS DB Universal

De 10 leverede S.CS DB trailere er ved siden af almindelig vejtransport også velegnet til både jernbane- og søtransport. Dette giver Bendix Transport mulighed for at benytte trailerne på alsidige måder og meget løsningsorienteret.

Særlige udstyrelseskendetegn er bl.a.: 2 stk. LED-baklygter, LED-sidemarkeringslygter, gennemgående hulsurring i kantrammen og det nye lovpligtigt cyklistværn.

Ydermere har trailerne et manuelt hæve- og skydetag, hvilket giver varierede på- og pålæsningsmuligheder.

5 x S.CS MEGA

De 5 leverede S.CS i MEGA VARIOS udførelsen sikrer en indvendige højde på max 3050mm og er ved siden af vejtransport også egnet til søtransport. Med den højdejusterbare opbygning, har disse trailere de optimale forudsætninger til volumenkørsel, især velegnet til kørsel med gitterbokse. Desuden har trailerne to kraftige bagstolper, der er konstrueret i stål, hvilke kan skydes 450 mm ud til hver side. Det giver mulighed for at bredt gods, der fx hænger i en kran, kan køres ind i traileren.

Særlige udstyrelseskendetegn er bl.a.: Hydropneumatisk hævetag og et skydetag - der sparer tid ved læsning, LED-sidemarkeringslygter, LED-slingrelygter, gennemgående hulsurring og 2. kørehøjde til VARIOS (260mm).

Alle 15 trailere er lakeret i Bendix Transports farver og design, der giver en flot og harmonisk oplevelse.

De nye trailere er leveret af Brian Latter fra Schmitz Cargobull Danmark i Padborg.

Bendix Transport er et 100 % dansk ejet transport - og logistik selskab

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.176