23948sdkhjf

K + N udvider mod øst

Med købet af Jöbstl Group styrkes regionen som østeuropæisk gateway.

Kuehne + Nagel styrker vejgodsnetværket med købet af den østrigske logistikvirksomhed Jöbstl Group, der har hovedkvarter i Wundschuh nær Graz.

Med købet er selskabet i stand til at tilbyde en udvidelse af servicepakken, og samtidig er overtagelsen en styrkelse af regionen som gateway til Østeuropa, lyder det.

Uwe Hött, senior vice president Overland Europe hos Kuehne + Nagel:

- Med tilføjelsen af Jöbstl Groups portefølje er vi i stand til at tilbyde flere services til kunderne i regionen, lige så vel som at vi yderligere udvikler vejgodstransportnetværket strategisk. Med over 130 kontorer på tværs af Europa forbinder Kuehne + Nagel allerede alle markeder i regionen. Med integrationen af Jöbstl netværket vil transportoperationer og i særdeleshed forbindelser til nabolande blive yderligere styrket samtidig med en øget frekvens og kortere leveringstider, siger Uwe Hött.

Christoph Jöbstl, managing director hos Jöbstl Group:

- Vi er glade for at slutte os til Kuehne + Nagel Group og blive en del af et globalt logistiknetværk. Sammen vil vi kunne tilbyde vores kunder en endnu bredere række af services. Samtidig kan vi ved at kombinere vores netværk skabe synergier og plads til vækst, hvilket vil gavne begge vores kunder og medarbejdere, siger han.

/anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125