23948sdkhjf

Kurérgruppen opkøbt

Svenske Best Transport ekspanderer i Danmark.

Best Transport, der etablerede sig på det danske marked i efteråret 2017, har overtaget Kurérgruppen ApS i Tåstrup.

Det sker ked henblik på at blive markedsleder inden for hurtigtransport i Norden, hvor Best Transport har allerede har udviklet en solid position i Sverige og Norge. Erhvervelsen af Kurérgruppen vil ifølge en pressemeddelelse styrke Best Transports position i Danmark.

Tæt på målet

Best Transport er med egne ord nu tæt på målet om at blive Nordens førende aktør inden for hurtige og moderne bud, distribution og Last mile delivery.

Overtagelsen af Kurérgruppen betyder, at Best Transport nu når ud i hele Danmark inden for få timer, og til de fleste europæiske byer inden for 24 timer.

- I lang tid har vi nøje fulgt Kurérgruppen og var imponeret over, hvordan ledelsen har udviklet virksomheden på flere områder. Best transport og Kurérgruppen har fælles værdier, hvor kundefokus og engagement i kundens forretning er det centrale, hvilket er yderst vigtigt, når vi nu går sammen. Jeg er derfor overbevist om, at erhvervelsen af Kurérgruppen vil bidrage til kunder i både Danmark og Sverige, der fremadrettet vil nyde godt af det ekspanderende Best transport ", siger Niklas Knight, bestyrelsesformand for Best Transport.

Kureregruppen har siden 1998 tilbudt transportløsninger med specialisering i ekspresleverancer. Virksomheden har en årligt omsætning på ca. 30 millioner kroner, hovedsæde i Tåstrup nær ved København, samt en filial i Aahus.

- Vi arbejder hårdt for altid at tilbyde gode løsninger, der passer til vores kundes transportbehov. Når vi nu bliver en del af Best Transport, vil vi være i stand til at tilbyde vores kunder endnu bedre service og flere kurér- og transport muligheder. Det ser vi meget frem til, siger Henrik Purlund, CEO for Kurérgruppen.

Best Transport kort

Siden 1976 har Best Transport tilbudt små og store virksomheder konkurrencedygtige priser på transportløsninger. Virksomheden udfører dagligt tusindvis af hurtige og moderne bud, distribution og ”Last mile service” transporter. Virksomheden er aktiv i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Malmö, Växjö, Luleå, Borås, Jönköping, Halmstad, Oslo og København.  /Smir

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094