23948sdkhjf

TIP Trailer køber PEMA

TIP har til hensigt at erhverve PEMA.

TIP Trailer Services, der er en kendt aktør inden for trailerleasing, -udlejning, -vedligeholdelse og -reparation i Europa og Canada, har underskrevet en aftale om at overtage konkurrenten PEMA GmbH from Société Générale.

Det oplyser TIP Trailer i en pressemeddelelse.

PEMA er et leasing- og udlejningsfirma for kommercielle erhvervskøretøjer, der også leverer komplementære tjenester og er tilstede i Belgien, Tjekkiet, Danmark, Tyskland, Polen, Sverige og Schweiz, der vil give TIP mulighed for at øge sin geografiske tilstedeværelse i Europa, samt styrke sin position i Tyskland og gøre det muligt for virksomheden at komme ind på det schweiziske marked.

- Dette er et spændende skridt på vejen mod forsat vækst og diversificering, da vi fortsætter med at opbygge en stærkere platform til gavn for vores kunder, partnere, medarbejdere og interessenter, siger Adil Rahmathulla, bestyrelsesformand i TIP Trailer Services og Ledende Partner i I Squared Capital.

- Med overtagelsen af PEMA vil TIP blive større og øge vores geografiske diversificering med en stærkere positionering i Tyskland. Vi vil fortsat søge muligheder for at udvide vores platform, inklusiv specialiseret Kommercielt udstyr, mens vi bibeholder vores velkendte tilbud og serviceniveau.

TIP Trailer Services er et datterselskab i I Squared Capital’s virksomhedsportefølje.

89.000 trailere

- Kombineret vil TIP Trailer og PEMA vil have næsten 89.000 trailere og lastbiler samt over 100 værksteder, der tilbyder det største værkstedsnetværk i Europa og Canada og giver en one-stop-shop løsning for en lang række kommercielle køretøjsudstyr, siger Bob Fast, President & CEO i TIP Trailer Services.

- Vores kunder vil have én servicepartner i hele Europa og Canada, hvilket forenkler deres flådehåndtering og giver dem mulighed for at fokusere på deres kerneforretning, mens de stadig kan glæde sig over TIP’s pålidelighed og høje kundeservice.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.751