23948sdkhjf

Nye Kohberg-biler sparer CO2

Bageriet investerer i seks nye Scania.

Fødevarekoncernen Kohberg har investeret i seks nye Scania-lastbiler, der ifølge selskabet vil nedbringe CO2 udledningen med 375 tons over to år.

- Vi er en stor virksomhed, og det er vigtigt for os at tage hensyn til miljøet med de muligheder, vi har. Derfor har vi også øget fokus på at nedbringe vores CO2 udledning. Og en nedgang i CO2 var blandt andet et af parametrene, da vi valgte at opgradere til seks nye lastbiler, siger Flemming Svenningsen, der er supply chain manager hos Kohberg.

De splinternye lastbiler i Kohbergs vognpark er allerede rullet ud på de danske veje, og de kører længere på literen og bruger mindre diesel for samme antal kilometer, der bliver kørt. Det er medvirkende til, at bageriet kommer til at forbruge mindre diesel og i samme ombæring kan nedbringe deres CO2 udledning med 375 tons på to år.

- Allerede dagen efter vi tog lastbilerne i brug, vendte mange af vores lastbilchauffører tilbage og fortalte, hvor glade de var for de nye biler, der har et generelt lavere støjniveau. Og de var stolte over det lave dieselforbrug - det er en dejlig tilbagemelding, som vidner om, at vi også kan få stor arbejdsglæde ud af de nye biler, siger Flemming Svenningsen. /anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111