23948sdkhjf

Nye Linde-trucks til Cabinplant

Flåden opdateret med to eltrucks og en gastruck.

Cabinplant har valgt N.C. Nielsen som fremtidig samarbejdspartner inden for intern transport. Den fynske producent af veje- og procesanlæg til den globale fødevareindustri har i første omgang fået leveret to nye Linde E35L/387 el-truck og en ny Linde H35T/393 gastruck.

Det skriver selskaberne i en skriftlig meddelelse.

Cabinplant skulle for nylig udskifte den eksisterende truckflåde med nye og mere tidssvarende maskiner. For Cabinplant var det et kardinalpunkt, at truckførerne fik afgørende indflydelse på valget af den kommende samarbejdspartner. Der blev opstillet præcise krav til, at det skulle være et anerkendt truckmærke, at kabinekomforten skulle være høj, at ekstraudstyret kunne skræddersys til hver enkelt truckfører og at en servicemontør altid skulle kunne hidkaldes med kort varsel, lyder det.

- Vi er nogle meget erfarne truckførere, der ved, hvad vi gerne vil have. Vi har lagt mange kræfter i at finde den rette samarbejdspartner, det rette truckmærke og alt det ekstraudstyr, der gør kørslen lettere i en travl hverdag. Vi tilbringer mange timer bag rattet. Derfor har vi brug for det bedste af det bedste inden for moderne truckteknologi, siger truckfører Einar G. Pedersen fra Cabinplant og fortsætter:

- Vi har haft en rigtig god dialog med N.C. Nielsen. De har været gode til at informere os om alle tekniske detaljer. De har reageret hurtigt på vores henvendelser og været lydhøre over for at opfylde vores ønsker. Vi har haft en del møder, været på besøg i Balling og i det hele taget oplevet en stor velvillighed for, at vi sammen kunne komme i mål med en optimal løsning, siger han. /anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109