23948sdkhjf

MAN TGE nummer 20.000

Milepæl på produktionsbåndet.

MAN TGE nummer 20.000 er netop rullet af produktionsbåndet.

MAN TGE fejrede lanceringen på IAA Commercial Vehicles i 2016. Dette markerede MAN’s adgang til varebilssegmentet og gjorde MAN til en komplet leverandør af erhvervskøretøjer fra 3 til 44 tons. TGE-produktionen startede i et topmoderne produktionsanlæg i Września, Polen i april 2017. Køretøjerne blev først lanceret på markedet i Tyskland, Østrig og Schweiz og i Holland to måneder senere. Nu, kun to år senere, er MAN TGE tilgængelig i over 30 lande, og i slutningen af maj 2019 er TGE nummer 20.000 allerede blevet produceret.

- For MAN-teamet og i produktionen i Września er dette en stor glæde og en kæmpe succes. Vi nåede denne milepæl betydeligt tidligere, end vi først havde forventet. Det viser på den ene side, hvor godt TGE og MAN’s serviceportefølje er blevet modtaget på markedet og på den anden side, hvor højt motiverede vores specialiserede, højtuddannede varebilssælgere er, når de rådgiver vores kunder, siger Martin Imhoff, produktchef for varebilsafdelingen hos MAN Truck & Bus.

Han tilføjer, at TGE-salgsteamet i Europa vil blive udvidet med omkring 100 sælgere inden udgangen af året – op til over 600 sælgere. /anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126