23948sdkhjf

DPD åbner femte hub i UK

Hub 5 etableres i Hickley.

DPD, Dynamic Parcel Distribution, åbner ny hub i Leicestershire; Hub 5. Hubben etableres i Hinckley og får et omfang af 25.700 kvadratmeter på et 158.000 kvadratmeter stort område.

Det skriver Transport Intelligence.

Hub 5 bliver DPD’s femte hub i UK. Den er lokaliseret tæt på færdselsårerne J1 og M69 og er en del af industriområdet Hinckley Park.

Hub 5 bliver ifølge iagttagere DPD’s sikreste mest teknologisk avancerede med fuldautomatisk sorteringsteknologi, optisk genkendelsessoftware til automatisk scanning af adresseinformation, flere end 300 sikkerhedskameraer og mere end 3.000 meter transportbånd. Når hubben er fuldt operationel, vil den have en kapacitet til håndtering af 72.000 pakker og forsendelser i timen.

Dwain McDonald, administrerende direktør i DPD:

- Hinckley er allerede en strategisk nøglelokation for os. At have to kæmpehubs der i fremtiden, adskilt fra vores hubs i West Midlands, giver os kæmpestor operationel fleksibilitet til at håndtere store volumener. Når Hub 5 åbner, vil vi have tre af de største fuldautomatiske pakkehubs i Europa og 24 timers sorteringskapacitet til at servicere vores detailkunder i mange år fremover. I de seneste syv år har vi også investeret i over 30 specialbyggede regionale depoter og større distributionscentre over landet for at sikre, at vi har det bedste og mest effektive infrastrukturnetværk i branchen, siger han.

Hub 5 forventes klar til brug i 2022.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125