23948sdkhjf

FDL: Tillykke Mette, men…

Lastbilvognmænd ønsker fokus på vejnettet fra ny regering.

Under overskriften ”katastrofalt, hvis ikke vejnettet opgraderes!”, ønsker FDL, Frie Danske Lastbilvognmænd, Mette Frederiksen tillykke med resultatet, men sender samtidig en opfordring om, at den nye regering ikke glemmer behovet for bedre vejmæssig infrastruktur.

Ifølge FDL kommer opfordringen i kølvandet på en udmelding fra Enhedslistens Henning Hyllested, som varsler igangsætning af en togbro over Vejle Fjord.

Jens Groot, kontorleder hos FDL:

- Et milliardprojekt for blot at afkorte rejsetiden med syv-otte minutter ligner rent galmandsværk, ikke mindst i betragtning af, hvor dårlig fremkommeligheden er ret mange steder på det danske vejnet. Det er ok med flere penge til kollektiv trafik, men trafikken vil helt sande til, hvis ikke der kommer gang i flere vejprojekter, som den forrige regering og DF lagde op til. Enhver, der færdes på vejnettet, oplever dagligt kødannelser, som koster den enkelte tid og penge, og samfundet trecifrede milliardbeløb. Kødannelser svækker samtidigt bestræbelserne på et bedre miljø. Man skal være mere en bare lidt naiv, hvis man tror, at den kollektive trafik på kort tid kan afhjælpe tilsandingen på de danske motorveje, lyder det fra kontorlederen, der fortsætter:

- Alle storbyer langs E45 og E20 har daglige trængsels problemer, og det samme gælder flere steder øst for Storebælt og omkring Storkøbenhavn. Det er problemer, som ikke kan afhjælpes af en jernbanebro over Vejle Fjord eller andre fjollede tiltag som for eksempel prestigeprojektet over Femern. Hvis man ikke får løst de akutte trængselsproblemer, ”dør patienten”, og jo længere man skubber problemerne foran sig, kan man kun lappe de huller, der opstår, siger Jens Groot. /anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.22