23948sdkhjf

Logistikkonference kommer til Europa

"Material Handling & Logistics Conference" 8. - 9. marts 2020.

For første gang afholder Dematic logistikkonferencen ”Material Handling & Logistics Conference” i Europa.

8. og 9. marts 2020 inviterer Dematic til det uafhængige netværksmøde på eventstedet Goldbergwerk i Stuttgart-Fellbach. Den følgende dag ankommer deltagerne til Mövenpick Hotel i Stuttgart lufthavn. Begivenheden, der er allerede blevet afholdt mere end 30 gange i USA, er således en optimal optakt til LogiMAT, som også afholdes i Stuttgart i umiddelbar forlængelse af MHLC.

MHLC forener mere end 20 præsentationer i et omfattende program for at fremme faglig og personlig udvikling. Beslutningstagere inden for logistik opnår et eksklusivt indblik i tendenser og strategier i hele forsyningskæden. Programmet er opdelt i fire spor efter emne, hvor anerkendte internationale eksperter drøfter udfordringerne ved intralogistik og ser på innovative løsningsmetoder. Blandt andet vil hovedtalen bliver holdt af den tidligere vicepræsident i Alibaba, Porter Erismann.

- I dag opnår virksomheder ofte markedsdominans gennem meningsdannende ledelse. MHLC-konferencen samler alle grene af branchen for at give et førstehåndsindblik i trends og innovationer, der vedrører forsyningskæden, siger Jessica Heinz, chef for markedsføring og virksomhedsudvikling hos Dematic Central Europe. Målet er at motivere til organisatoriske ændringer. Det er derfor, MHLC bruger mottoet "MOVE – Your Supply Chain".

- Åbningsarrangement i begyndelsen af året viste os, at der på tværs af branchen er stor interesse for udveksling af ideer og innovative tilgange, hvad angår udfordringerne inden for intralogistik. Derfor er der sammensat et program for logistikchefer og beslutningstagere i Europa, som ser på kravene til moderne forsyningskædeledelse fra forskellige perspektiver, siger Jessica Heinz.

Der er fire spor opdelt efter emne: Det første spor har titlen "Work and Leadership" og omfatter blandt andet den digitale transformations indflydelse på virksomhedsledelse og markedsføring i den digitale tidsalder. "Next Supply Chain Generation" er det andet spor, der omhandler logistikkens sidste forsyningsled, innovative teknologier og robotløsninger. Det tredje spor er dedikeret til "The Power of Data" og omfatter big data, blockchain og kunstig intelligens. Fjerde spor omhandler virksomheders muligheder for optimering af arbejdsprocesser. Her fokuseres navnlig på emner som software og digitale løsninger til forbedring af intralogistik.

Ud over en faglig udveksling på tværs af brancher giver MHLC mulighed for netværkssamarbejde, for eksempel med samarbejdspartnere eller handelsmesser i nærheden. Nystartede virksomheder præsenterer også deres innovative forretningsidéer i et Future Lab. Den første MHLC-konference i Europa åbner den 8. marts på eventstedet Goldbergwerk i Stuttgart-Fellbach. Den følgende dag afvikles de forskellige spor i den programsatte række af forelæsninger på Mövenpick Hotel i Stuttgart lufthavn. I kommende år vil begivenheden også finde sted i Spanien, Storbritannien, Italien og Frankrig, lyder det.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.13