23948sdkhjf

Moderne logistik i Karlskrona

Logicenters går i jorden for Thomas Cook.

Forleden blev første spadestik taget til Logicenters’ nye, moderne logistikfaciliteter i Kronan Logistics Park i Landskrona, Sverige.

12.000 af de i alt 24.000 kvadratmeter nye faciliteter med solceller på tagene står fra i løbet af 2020 til rådighed for Thomas Cook Travel Retail, der fordeler sig på 10.000 kvadratmeter pakhus, 1.500 kvadratmeter mezzanine og 500 kvadratmeter kontorplads.

- Når ejendommen er klar, vil vi være i stand til at øge kapaciteten i vores online shopping service Airshoppen, hvilket er vigtigt for os. Det er spændende at se, at byggeriet påbegynder, og vi er glade for, at Logicenters har kunnet imødekomme vores logistikkrav, særligt hvad angår bæredygtighed, siger Magnus Persson fra Thomas Cook Travel Retail.

Til stede ved det første spadestik var Eva Sterner - udviklingschef hos Logicenters, Torkild Strandberg – borgmester i Landskrona, Magnus Persson – warehouse logistics manager hos Thomas Cook Travel Retail, Mikaela Andersson – project manager warehouse hos Thomas Cook Travel Retail samt Lars Bording – direktør i Airshoppen.

- Det glæder mig, at Logicenters etablerer sig på det skånske marked med disse nye, moderne faciliteter. Landskrona er ideelt placeret i en vigtig logistikhub i regionen. Derudover er halvdelen af ejendommen stadig ledig for enhver, der er på udkig efter en enestående logistik-site i Øresundsregionen, siger Matthias Kettelhoit, kommerciel chef hos Logicenters. /anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125