23948sdkhjf

Stor offshore-ordre til Bladt

Bladt Industries vinder kæmpekontrakt til verdens største havvindmøllepark.

Bladt Industries har netop skrevet kontrakt med Ørsted om levering af 135 såkaldte overgangsstykker til havvindmølleparken Hornsea Two.

Kontrakten er angiveligt en af de største i Bladts historie.

Havvindmølleparken Hornsea Two, der bliver verdens største, skal være i drift fra 2022.

- Vi er stolte over, at Ørsted har valgt Bladt Industries som leverandør til Hornsea Two. Ørsted og Bladt Industries har via et tæt samarbejde og et stort engagement formået at lukke aftalen hurtigt, siger CEO Klaus Steen Mortensen fra Bladt Industries og fortsætter:

- Denne kontrakt er ikke kun en af de største i Bladts historie. Den styrker også de strategiske muligheder for et styrket samarbejde med Ørsted. En kontrakt af denne størrelse giver os mulighed for fuldt ud at udnytte vores nye og effektive produktions setup.

Produktion i Aalborg

Produktionen af overgangsstykkerne skal foregå hos Bladt Industries i Aalborg og vil blive påbegyndt i år. Selve leveringen af de 135 overgangsstykker finder sted i perioden fra midten af 2020 til midten af 2021.

- Vi har et særdeles erfarent team, som i et tæt samarbejde med de professionelle folk fra Ørsted, skal stå for leverancen til Hornsea Two. Erfaring er altafgørende, når den rette kvalitet og effektive udførelse skal sikres. Med denne kontrakt vil vi runde fundament nr. 2.000, pointerer chief sales officer Nils Overgaard fra Bladt Industries.

Hornsea Two placeres i Nordsøen ca. 89 kilometer ud for Yorkshire-kysten. Når havvindmølleparken står færdig, kan den levere strøm til 1,4 millioner britiske husstande og vil således gøre en væsentlig forskel i Storbritanniens CO2-regnskab.

Hornsea Two vil levere strøm til den laveste kostpris nogensinde for en britisk havvindmøllepark og vil således tilføre en høj værdi til de britiske el-kunder. /Smir

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109