23948sdkhjf

Fejrer jubilæum med overskud

Go'on har været på det danske marked i 10 år.

Brændstofselskabet Go’on fejrer 10 års jubilæum med 10 mio. kr. i overskud.

Det danskejede brændstofselskab Go’on har netop offentliggjort sit årsregnskab for 2018, og det viser et overskud på 10,4 mio. kr.

Ledelsen betegner resultatet som acceptabelt, lyder det.

- Vi har oplevet en positiv udvikling i salget på tankstationerne gennem hele 2018, og vi har haft vækst både organisk og i form af 12 nyåbnede stationer. Vores salg på stationerne er vokset med 13 procent i 2018. Samtidig har vi haft succes med vores nybyggede greenfield-anlæg, som er tankstationer, som vi har bygget helt fra bunden ofte med lokale samarbejdspartnere, siger Mick Kjær, administrerende direktør i Go’on.

Go’on kunne i december 2018 fejre sin 10-års fødselsdag, og om få uger åbner selskabet sin tankstation nummer 150 i Danmark.

- Da vi startede op i 2009, fik vi mange kommentarer om, at det marked var fuldstændig dækket ind, og der var ikke plads til sådan en ny lille dansk spiller. Men vi havde en strategi om at åbne stationer i de områder, hvor alle de andre var flygtet fra, nemlig yderområderne i Danmark, eller det som nogle betegner som Udkantsdanmark. Og nu efter ti år ser det ud til, at vi er lykkedes med strategien om, at vi vil holde de lokale kørende, siger Mick Kjær.

Go’on har i dag en markedsandel i Danmark på cirka 3.5 procent af brændstofsalget til personbiler. /anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125