23948sdkhjf

Hæder til HPT-lærling

Vellidt lærling modtager DI-lærlingepris.

Mads Knudsen Blom fra transportvirksomheden H.P. Therkelsen har modtaget DI Sønderjyllands Lærlingepris ved DI Sønderjyllands erhvervstræf i starten af juni.

”Da Mads Knudsen Blom kom til H.P. Therkelsen tog det ham ikke mange uger, før han begyndte at træde i karakter ved at være selvstændig og beslutsom omkring de opgaver, som de ellers så erfarne kollegaer lavede i speditionen”, lyder det fra HPT.

- Han kom ind med åbne arme fra dag ét og tog fat i opgaverne med krum hals. Han har en fantastisk positiv måde at omgås kollegaerne på – og også kunderne har bemærket, hvilken top-service de har fået hos ham, siger afdelingsleder Bent Hansen fra HPT.

Mads Knudsen Blom bliver færdig med sin uddannelse som speditør 31. juli i år. Og kollegerne er ikke i tvivl: Ifølge dem er Mads sådan én, som man bare ikke møder særlig tit.

- Han skiller sig ud fra resten, fordi han er enormt engageret og nysgerrig. Både i arbejdssammenhæng og socialt har Mads sin helt egen, selvfølgelige måde at være på. Han er sådan en fyr, der kommer ind med et stort smil om morgen og hilser på os. Han er nysgerrig og videbegærlig – og som regel er han den, der er bedst forberedt, når vi holder afdelingsmøder, lyder det ifølge HPT samstemmende fra kollegerne.

- Vi er stolte over at have sådan en elev i vores virksomhed. Han er én af de ambassadører, der tiltrækker de unge til vores spændende erhverv, siger direktør Peter Therkelsen.

H.P. Therkelsen modtog ved samme lejlighed prisen som ”årets praktikplads”. /anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141