23948sdkhjf

Danske robotter i Slovakiet

MiR-robotter optimerer logistikken for Visteon.

Mobile robotter fra danske Mobile Industrial Robots (MiR) anvendes globalt i syv produktionsanlæg under Visteon - en af verdens største leverandører til bilindustrien med fabrikker over hele verden. Visteon i Námestovo i Slovakiet er en af dem. For Visteon er intern logistik et vigtigt område i deres produktionsproces, og derfor er optimering af materialetransport en integreret del af virksomhedens strategi.

Visteon Electronics Slovakia producerer instrumentpaneler til mange OEM-bilproducenter, herunder Volkswagen, Skoda Auto, BMW, Ford, Citroën og flere. Med en daglig produktionskapacitet på 10.000 instrumentpaneler leverer virksomheden mere end 2 millioner produkter om året, og de 700 ansatte arbejder i treholdsskift.

Richard Čiernik, Industrial Engineer Manager hos Visteon Electronics Slovakia:

- Én af årsagerne til, at vi investerede i mobile robotter, er Industri 4.0, som repræsenterer fremtiden inden for vores branche. MiR’s teknologi var dermed en ideel løsning for os, fordi de også allerede er er den globale standard for intern logistik hos Visteon, siger han og fortsætter:

- Vi vurderer vores produktionseffektivitet og arbejdsproduktivitet løbende. MiR’s teknologi understøtter i høj grad vores arbejde ved at eliminere behovet for manuel transport af materiale fra A til B. Vi anvender nu fire MiR200-robotter til tre forskellige opgaver på vores fabrik: Levering af materialer til produktionslinjer, indsamling af affaldsprodukter og transport af færdigproducerede plastikprodukter.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094