23948sdkhjf

Girteka får nyt hovedkvarter

”Campus” klar til indflytning i 2021.

Den fremadstormende Litauiske transportkoncern Girteka Logistics annoncerer, at selskabet åbner nyt hovedkvarter i 2021.

Girteka Campus, som bliver navnet på det nye hovedkvarter, etableres i hovedstaden Vilnius på et 16 hektar stort område, der får plads til en række administrative bygninger på i alt 26.000 kvadratmeter, servicecenter til lastbiler og parkeringsplads til 2.100 køretøjer. Girteka Logistics investerer i omegnen af 60 mio. euro, cirka 450 mio. kr., i Girteka Campus, der bliver arbejdsplads for omkring 2.500 medarbejdere.

Edvardas Liachovičius, administrerende direktør i Girteka Logistics:

- At flytte til et nyt hjem vil symbolsk markere vores 25 års jubilæum. For et kvart århundrede siden startede vi med en enkelt lastbil og tre kolleger. Nu har organisationen udviklet sig til en af Europas førende transportvirksomheder. Vi er glade for, at vores store hold snart vil kunne arbejde sammen på ét sted. Vi håber, at medarbejderne vil nyde det unikke ved Girteka Campus – åbne og moderne områder, der opmuntrer til samarbejde – både inden for og uden for bygningerne, siger han.

Girteka Logistics påbegynder etableringen af det nye hovedkvarter i foråret 2020 og året efter er det planen, at Girteka Campus står klar til indflytning.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141