23948sdkhjf

Prime Cargo fordobler i Greve

Etablerer ny tilbygning på 4.000 kvadratmeter.

Prime Cargo har igangsat byggeriet af en tilbygning til det eksisterende lager på 4.000 kvadratmeter og fordobler dermed til i alt 8.000.

I mere end ti år har virksomheden haft lager i Greves industrikvarter på en dobbeltgrund ud til Køge Bugt Motorvejen. I al den tid har virksomheden haft travlt og formået at vækste så meget, at den gamle lagerbygning er blevet for lille.

- Det går godt. Vi tømmer fire-fem containere hver dag. Ordrerne vælter ind, og vi kæmper med pladsen. Det går næsten alt for stærkt. Samtidig har vi også ambitioner om at vækste yderligere ved at tage nye kunder ind, siger Torben Fogh Sørensen, logistics manager hos Prime Cargo.

Han forventer, at den nye tilbygning, der opføres som et lager i to etager, står færdig i begyndelsen af august 2019. På anden sal vil der opsættes reoler, mens der på gulvet vil være ren gulvpluk.

- Vi er meget tilfredse med at have fundet en god løsning på vores pladsudfordringer, så vi kan blive her på Greve Main adressen. Vi nyder godt af den ideelle beliggenhed tæt på motorvejen. Vi kalder det nye lager for Fashion Hub Copenhagen, fordi vi fokuserer på tøjindustrien. I Greve er vi tæt på kunderne, der holder til i Københavnsområdet og sælger tøj til hele verden. De kan nemt komme ud til os på lageret for at kigge tøjet igennem og kvalitetstjekke det, når vi har fået det hjem fra Kina, lyder det fra Torben Fogh Sørensen og fortsætter:

- Med det nye lager vil vi blive endnu bedre til at levere hurtigt, og vi vil fremadrettet tilbyde tillægsydelser i form af produktbilleder, produktbeskrivelser, videoer og imagekampagner til brug på sociale medier. Det forventer jeg, at kunderne vil tage godt imod, siger Torben Fogh Sørensen. /anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125