23948sdkhjf

Arval en del af MaaS Alliance

Samarbejde skal udvikle fremtidens transportløsninger.

Arval, en leverandør af full-service billeasingløsninger og en engageret aktør inden for innovation i mobilitetssektoren, bliver en del af MaaS (Mobilitet som en service) Alliance. MaaS Alliance er et offentligt-privat partnerskab, der har til formål at skabe fundamentet for en fælles tilgang til mobilitet som en service.

Alliancen har omkring 75 medlemmer i form af etablerede virksomheder og startups, institutioner og sågar byer, som alle har et ønske om at udvikle integrerede løsninger på transportområdet.

Som en aktør på netop transportområdet ser Arval det som naturligt at blive en del af MaaS Alliance for dermed at tage del i arbejdet om at udvikle fremtidens transportløsninger. Partnerskabet harmonerer således fint med Arvals ambition om at være firstmover inden for mobilitetssektoren og at tilbyde transportløsninger til ethvert behov, lyder det.

- I de seneste år er mobilitetssektoren blevet kraftigt påvirket af nye teknologier og tendenser. Vores kunder og potentielle kunder – store som små virksomheder og endda private – er i dag mere åbne over for grønne, digitale løsninger. I den forbindelse glæder det os stort at være blevet en del af MaaS Alliance, og vi glæder os til at samarbejde med andre europæiske transportaktører om at skabe innovative løsninger på transportområdet, siger Alain Van Groenendael, administrerende direktør i Arval.

Jacob Bangsgaard, præsident for MaaS Alliance:

- Vi glæder os over udsigten til at arbejde sammen med Arval. Vi tror på værdien i at skabe et økosystem af forskellige aktører med et fælles mål om at sikre den bedste mulige fremtid for mobilitetssektoren, siger han.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.114