23948sdkhjf

ITD opruster i Bruxelles

Brancheorganisatioenen ønsker en stærkere dansk stemme, når vejgodstransporten er på dagsordnen i EU.

ITD ønsker en endnu stærkere stemme for dansk vejgodstransport i det europæiske samarbejde, og derfor skal samarbejdet med relevante organisationer og myndigheder i andre EU-lande øges. Første skridt er ansættelsen af endnu en medarbejder i Bruxelles.

Vejgodstransporten påvirkes mere og mere af udviklingen i Europa. Sådan vil det også være i fremtiden, og det gælder uanset om vi bevæger os mod ”mere europæisk samarbejde” eller ”mindre europæisk samarbejde” i EU.

ITD har været repræsenteret med eget kontor i Bruxelles siden 2015, og nu opruster brancheorganisationen tilstedeværelsen i EU-hovedstaden. Det fortalte ITD’s administrerende direktør, Carina Christensen i sin beretning på ITD’s generalforsamling.

- Målet er at sikre en endnu stærkere stemme for dansk vejgodstransport i det europæiske samarbejde. Vi ansætter derfor nu endnu en seniormedarbejder til vores kontor i Bruxelles, og fremover vil vores politiske afdeling herhjemme også øge deres tilstedeværelse i de europæiske institutioner, siger hun.

I de kommende år vil ITD gå målrettet efter at øge samarbejdet med relevante organisationer og myndigheder i andre EU-lande.

- Det skal give os nyttig viden og erfaringer om den administrative praksis og retspraksis i de andre lande, for det skal bidrage til at styrke ITD’s arbejde med at hjælpe vores medlemmer med endnu bedre at kunne navigere i de - desværre – for mange nationale særregler på vejgodstransportområdet, siger Carina Christensen.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.129