23948sdkhjf

Informationsmøde om Brexit

Trafikstyrelsen inviterer transportbranchen til informationsmøde om Brexit.

Håbet om Storbritanniens velordnede udtræden af EU 29. marts bliver stadigt mere tyndslidt.

Udsigten til en hård brexit og det deraf følgende kaos giver allerede søvnløse nætter for mange i transportbranchen, fordi der hersker usikkerhed om stort set alt i kølvandet på en hård brexit. Det er på den baggrund Trafik-, Bygge og Boligstyrelsen inviterer til informationsmøde om Brexit 20 . febuar i København.

»Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen afholder et åbent organisations- og virksomhedsrettet informationsmøde om konsekvenserne af Brexit onsdag den 20. februar 2019. Informationsmødet er målrettet virksomheder og organisationer indenfor styrelsens ansvarsområde.«

Mødet vil starte med en generel orientering om Brexit, med information om den generelle status for Brexit samt TRM/TBST’s hidtidige og aktuelle arbejde med Brexit på det transport- og byggepolitiske område. Herefter følger information om det EM/ERST’s hidtidige og aktuelle arbejde på det erhvervspolitiske område, herunder information om de regulatoriske konsekvenser af Storbritanniens udtræden af det indre marked.

Luftfart og vejgods

Herefter deles informationsmødet op i to spor. Et hvor fokus er på luftfarten efter Brexit og et andet spor, hvor fokus er på konsekvenserne for vejgodstransporten.

Der vil blandt andet blive orienteret om international transport og CEMT-tilladelser, kørekort- og kvalifikationsbeviser, køre- og hviletid, og typegodkendelser.

For luftfarten orienteres blandt andet om security, markedsadgang og safety, samt passagerrettigheder.

Tilmelding på Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsens hjemmeside.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141