23948sdkhjf

UPS scorer klimapoint

UPS har opnået en prestigefuld placering på CO2-liste.

UPS har annonceret, at de er udnævnt som globalt førende af CDP (der tidligere kendt som Carbon Disclosure Project) takket være virksomhedens indsatser for bæredygtig drift.

- Det er dejligt at se, at UPS’ arbejde for at udlede mindre CO2, reducere klimarisici og have en lav karbonøkonomi bliver værdsat, siger Tamara Barker, chief sustainability officer hos UPS og vice president of environmental affairs.

- UPS vil forsætte med at afdække nye muligheder for at mindske vores aftryk på miljøet for vi ønsker som virksomhed at tage ansvar.

Klima-påvirkning

Hvert år indrapporterer tusindvis af virksomheder data om deres miljøpåvirkning, risici og muligheder til CDP. I 2018 blev virksomheder opfordret til at gøre det af over 650 investorer med over 87 billioner US$ i midler og/eller 115 store opkøbsorganisationer med 3,3 billioner US$ i købekraft. Virksomheder rangeres og tildeles en karakter for, hvor effektive de er til at håndtere klimaforandringer.

- De alvorlige miljømæssige påvirkninger bliver mere tydelige for virksomheder, og det er vigtigt at virksomhederne selv kommer med løsninger, ser nye muligheder på markedet og stræber efter at omlægge sig til en bæredygtig økonomi, siger Paul Simpson, CEO hos CDP.

CDP vurderer virksomheder ud fra størrelsen af opmærksomhed, håndtering af miljømæssige risici og demonstration af bedste praksis associeret med miljøbevidst lederskab for eksempel ved at sætte ambitiøse og betydningsfulde mål. I 2017 satte UPS et mål om at reducere deres totale mængde af drivhusgasudledning med 12 procent på deres globale udledning inden 2025.

UPS har videregivet oplysninger til CDP i 16 år og har længe arbejdet med at reducere den miljømæssige påvirkning og samtidigt drive virksomheden mere effektivt. I 2003 blev virksomheden partner i U.S. Environmental Protection Agency’s (EPA) SmartWay-program, i 2009 tilbød første fragtvogn til mindre pakker i USA at udligne karbonudledning for kunderne og i 2011 blev virksomheden del af “Clean Fleets” med U.S. Department of Energy. Derudover har man taget en Rolling Lab-tilgang til at teste alternative brændstoffer og avancerede teknologier til dens flåde. Denne speciallavede flåde kører nu mere end en 1,6 millioner kilometer hver eneste arbejdsdag.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11