23948sdkhjf

UPS tester emballagesystem

Skal testes i New York og Paris i 2019.

UPS har i samarbejde med en række store produktionsvirksomheder og Terracycle udviklet et nyt innovativt system til genanvendelse, returnering og håndtering af forbrugernes emballage. Systemet, der har fået navnet Loop, vil blive testet i Paris og New York som første skridt mod fuld implementering på alle markeder.

Ifølge en skriftlig meddelelse gør Loop-systemet op med afhængigheden af engangsemballage til forbrugsprodukter. Forbrugerne vil blive tilbudt en bred vifte af produkter, skræddersyede i holdbar emballage for hvert brand. De leveres direkte hjem til kunderne og afhentes derefter, renses, genopfyldes og leveres på ny, lyder det.

Kate Gutmann, UPS Chief Sales and Solutions Officer:

- Innovation er nøglen til alt, som vi gør hos UPS, og vi er begejstrede for at hjælpe Terracycle med emballagedesign til Loop, og derudover bidrage med afhentning- og leverings service for Loop-kunder. Som førende inden for miljømæssig bæredygtighed og som forkæmper og katalysator for cirkulær økonomi ser UPS frem til at hjælpe Loop til live, siger hun.

Pilottests er planlagt i Paris og New York i 2019.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125