23948sdkhjf

Storlevering fra N.C. Nielsen

34 maskiner til nordjysk maskinfabrik.

N.C. Nielsen har netop leveret en større flåde med 32 Linde el-stablere, en Linde el-truck og en nyere brugt Konecranes 16 ton gaffeltruck til nordfynske Haarslev Industries, der siden 1973 er vokset fra at være en lokal maskinfabrik til at være stor producent af maskiner til behandling af affald fra blandt andet slagterier, fiskeindustrien og restauranter.

De seneste år er der opkøbt flere konkurrenter på verdensplan, og Haarslev Industries er nu i gang med en forandringsproces med nye maskiner, robotter, Lean-styring og fokus på produktudvikling.

For Haarslev Industries var det i den sammenhæng naturligt at kigge nærmere på maskinflåden til intern transport. Tilfældigvis var der udløb på en række eksisterende kontrakter. Det var derfor oplagt at se sig om blandt truckleverandører, opstille kravspecifikationer og investere i fremtidens teknologi til intern transport i produktionshaller, montage, lager og forsendelsesafdelingen, lyder det.

I sommeren 2018 blev N.C. Nielsen inviteret til at byde ind på opgaven. Der var brug for driftssikre, komfortable og effektive allround-maskiner til hverdagens små og store opgaver i de over 20 haller med 40.000 kvadratmeter under tag og robuste maskiner til udendørskørsel. Maskinerne skulle dække alle interne transportopgaver og have udstyr som vægtindikator og øget komfort til førerne.

- Vi gik grundigt til værks og endte med at vælge N.C. Nielsen. De har en styrkeposition med Linde, og er meget professionelle og løsningsorienterede. I løbet af processen havde vi flere maskiner på prøve, og vores maskinførere var ikke i tvivl om, at Linde-mærket var sagen. Jeg ser flere muligheder i samarbejdet omkring udvidet service, automatisering og fysisk indretning af afdelingerne, siger facility manager Uffe Walther fra Haarslev Industries.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094