23948sdkhjf

Kran-transport gennem Panamakanalen

Blue Water Houston udfører kompliceret transport.

Blue Water Houston har for nylig udført transporten af en række RTG- (Rubber Tire Gantry) og STS-kraner (Ship to Shore).

Transporten omfattede blandt andet otte RTG-kraner på én pram. Denne transport gik blandt andet gennem Panamakanalen, hvilket krævede en del ekstra forberedelse forud for selve transporten, inklusive ingeniørarbejde og ruteplanlægning, lyder det fra Blue Water.

- Det er vores fageksperter, der adskiller os fra den almindelige speditør. I Blue Water er vi i stand til at levere bred ekspertviden inden for projektstyring, transport, ingeniørarbejde, shore base-administration og andre serviceområder relateret til olie, gas, industrielle projekter samt vindindustrien, siger Senior VP Global Projects Brent Patterson fra Blue Water Houston.

Blue Water Houston er et nøglekontor i Blue Waters globale netværk af kontorer, som leverer transport og logistik til projekter indenfor energisektoren. I de seneste år har kontoret udviklet kompetencerne og servicen til ikke blot at omfatte kunder i USA, men i hele verden, lyder det fra selskabet.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.121