23948sdkhjf

Seks el-trucks til Freja-terminal

Linde-trucks med lithium-ION batterier sparer tid, lyder det.

N.C. Nielsen har leveret seks Linde E16 el-truck med egenudviklede Lithium-ION batterier, der holder den interne transport kørende i døgndrift hele ugen i transitterminalen hos Freja Transport & Logistics A/S i Taastrup.

Terminalen hos FREJA Transport & Logistics A/S er et vitalt fordelingscenter for strømmen af varer, der kommer fra eller er på vej til de fire nordiske lande, det europæiske kontinent og øvrige danske lagre i Stilling, Padborg og Skive. Dertil understøtter terminalen i Taastrup sø- og luftfragtforsendelser samt øvrige paneuropæiske lande, hvor især det nye polske HQ i Szczecin er et stort transport- og logistikcenter, der understøtter Frejas aktiviteter i Østeuropa.

- Med Lithium-ION batterierne har vi opnået en bedre driftssikkerhed end tidligere. Vi sparer tid ved ikke at skulle skifte batterier og ikke tænke på påfyldning af vand. Lithium-ION batterierne er helt klart nemmere at have med at gøre. De passer sig selv og kan hurtigt mellemlades i vores quickloadere. Alt i alt giver batterierne os både driftsmæssige og økonomiske fordele, siger terminalchef Teddy Hansen fra Freja Transport & Logistics A/S i Taastrup.

Salgsdirektør Allan Christensen fra N.C. Nielsen:

- Vi er overbeviste om, at Lithium-ION er fremtidens batteriteknologi. De kan tilpasses individuelt til virksomhedens behov og byder på en række forretningsmæssige fordele. De præsterer bedre end traditionelle blysyrebatterier, lever længere, er mere energieffektive, kan mellemlades og bringer et bæredygtigt og miljømæssigt argument med sig. Det kan vist kun gå fremad for denne teknologi, siger Allan Christensen. /anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125