23948sdkhjf

IMO-hæder til dansker

Danske Birgit Sølling Olsen modtager IMO-prisen i denne uge.

Tidligere vicedirektør i Søfartsstyrelsen, Birgit Sølling Olsen, modtager International Maritime Prize for 2017 på torsdag 6. december. Prisoverrækkelsen kan følges live på IMO’s hjemmeside.

Prisoverrækkelsen foregår i forbindelse med mødet i IMO’s Søsikkerhedskomité (Maritime Safety Committee) og kan opleves live på IMO’s hjemmeside på torsdag den 6. december klokken 19.00 dansk tid.

Søfartsstyrelsens direktør, Andreas Nordseth udtaler:

- Her fra Søfartsstyrelsen er vi meget stolte af hende. Ude i verden har Birgit altid været respekteret af internationale kollegaer for ikke bare hendes faglige ekspertise inden for bl.a. søfartsjura, men mindst lige så vigtigt også hendes vilje til at finde brede løsninger, som alle lande kan stille sig bag.

Søfartsstyrelsen siden 1996

Birgit Sølling Olsen var indstillet af Danmark, samt af organisationerne International Chamber of Shipping og International Group of P & I Clubs, på baggrund af hendes mangeårige og uselviske bidrag til IMO som dansk repræsentant med særligt fokus på de juridiske aspekter af organisationens arbejde.

Birgit Sølling Olsen arbejdede igennem det meste af hendes arbejdsliv med dansk og international skibsfart, og senest i Søfartsstyrelsen fra 1996 til 2017, hvor hun var vicedirektør fra 2003 til hun gik på pension i 2017.

Prisen uddeles én gang årligt til en person eller organisation, som har ydet et væsentligt bidrag til IMO’s arbejde og formål. Sidste år blev prisen tildelt IMO’s forhenværende generalsekretær, Koji Sekimizu.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094