23948sdkhjf

GLS investerer i hele Danmark

Åbner nye depoter i Østdanmark og opfører nyt i Horsens.

Den hollandske logistikvirksomhed GLS investerer stadigt kraftigere på det danske marked. GLS Denmark har senest åbnet nye depoter i København og Odense, og derudover bygger virksomheden et stort nyt depot i Horsens. Målet er at fremtidssikre høj sorterings- og distributionskvalitet - også i højsæsonen, og der er tale om en samlet investeringssum på 120 mio. kr.

Udvider kapaciteten

Mindre end et år efter udvidelsen af Depot København har GLS udvidet sin kapacitet i hovedstadsområdet med endnu et depot, beliggende kun 300 meter fra det eksisterende. Det nye depot er på 3.000 kvadratmeter, med plads til håndtering af op til 20.000 pakker per dag. Bygningsmæssigt er der mulighed for senere udvidelse og en fordobling af sorteringskapaciteten.

I Odense er GLS for nylig flyttet ind i nybyggede faciliteter 8 kilometer fra det oprindelige depot. På 3.200 kvadratmeter kan der sorteres op til 25.000 pakker. Det er en kapacitetsforøgelse på 70 procent. Endvidere er antallet af læsseramper fordoblet til 81. Det betyder, at virksomheden kan læsse flere distributionsbiler på samme tid og sikre direkte line hauls til systemets øvrige depoter - uden omlæsning på hubben Kolding.

I Horsens er startskuddet gået for opførelse af det første GLS-depot i området. Det nye depot er bygget efter samme model som depotet i Odense og skal fremadrettet forsyne vækstregion Østjylland direkte. Det får en sorteringskapacitet på 25.000 pakker per dag, samt mulighed for udvidelse. Depotet kommer til at betyde en væsentlig aflastning af GLS-depoterne i Kolding og Aarhus.

- Højsæsonens markant stigende pakkemængder fra vores kunder har i de seneste år givet os kapacitetsmæssige udfordringer. Derfor har vi valgt at investere i alle dele af landet, så vi også fremover kan sikre vores kunder høj kvalitet - hele året, siger Karsten Klitmøller, general manager GLS Denmark. /anga.

(Denne artikel er også bragt i Transport Tidende nummer 21).

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125