23948sdkhjf

Freja styrket i Østeuropa

Øget gearing af østeuropæiske aktiviteter.

Med opkøbet af Transcargo tidligere på året øgede Freja tilstedeværelsen fra de fire nordiske lande samt Kina til også at inkludere Polen, Ukraine og Slovakiet.

Tilføjelsen af de nye lokationer styrker Frejas europæiske rækkevidde og sikrer ejerskab på endnu flere aktiviteter, lyder det.

- Det gavner vores kunder, når vi tager ejerskab på strategisk vigtige aktiviteter på områder, hvor kunderne centrerer deres volumener, siger Ulrik Rasmussen - Managing Director Danmark.

Freja-koncernen tæller dermed over 1.000 biler i Østeuropa i tilknytning til de fire nordiske markeder. Transcargo Polen agerer som den naturlige østeuropæiske transporthub med hovedsæde i Szczecin. Netop Szczecin er under stor udvikling i Freja-regi, hvor selskabets nye polske hovedkvarter bliver opført på en 70.000 kvadratmeter stor grund.

Der opføres et topmoderne transport- og logistikcenter med et højlager på 7.000 kvadratmeter samt yderligere 3.000 kvadratmeter til cross-docking og egnede pick-pack opgaver. Faciliteterne står klar i starten af 2020, lyder det.

Udover Szczecin understøttes de polske aktiviteter af sites i Gielda, Lodz, Blonie, Kiev i Ukraine og Martin i Slovakiet. Aktivitetsniveauet understøtter en fortsat stærk konkurrencedygtighed, hvor fleksibilitet og kundeservice er nøgleordene i dagligdagen.

Desuden er temperaturregulerede transporter tilføjet til produktporteføljen, og Freja er i 2018 blevet markedsledende til Polen og Grækenland på transport af blandt andet enzymer, kød og mejeriprodukter.

Torben Mortensen, Managing Director Poland:

- Kunderne vil opleve en øget gearing af Frejas aktiviteter ved denne ekspansion, og vi er stærkere end nogensinde på de østeuropæiske markeder. Det er vigtigt at følge kundernes udvikling, og med disse investeringer sikrer vi fremtidens fleksibilitet og rettidige service, siger han. /anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188