23948sdkhjf

Greencarrier fusionerer med Hecksher

Parterne forventer styrket markedsposition.

Fra 1. januar 2019 vil Greencarrier Freight Services Denmark fusionere med Hecksher Linieagentur A/S og fra 1. april 2019 vil Heckshers afdelinger uden for Danmark fusionere med Nordic Consolidators, der er et Greencarrier-selskab.

Fusionen af de to selskaber forventes, ifølge en pressemeddelelse, at skabe øget styrke og forhøjet værdiskabelse for kunderne, samt synergier baseret på Greencarriers eksterende fodaftryk på det globale logistikmarked. Her har Greencarrier i dag egne kontorer i de nordiske lande, landene i Baltikum og Polen, UK og Kina.

- Dette joint venture er helt på linie med vores forretningsstrategi om at vokse og udvide på vores hjemmemarkeder og at stå stærkt i kundernes bevidsthed, når det gælder bæredygtige transportløsninger. Hecksher er en meget positiv forstærkning til Greencarrier, og passer rigtigt godt til vores virksomhedskultur, siger Stefan Björk, der er stifter og ejer af Greencarrier.

Hos Hecksher siger ejeren Lars Berthelsen:

- Vi er meget tilfredse med denne aftale, der vil hjælpe med at løfte vores aktiviteter op på et højere niveau. Fremover vil vi på alle måder være væsentligt mere konkurrencedygtige, og vi vil være i stand til at tilbyde vores kunder en række forretningsmæssige fordele, inklusive meget mere sofistikeret it-systemer. Det har været meget vigtigt, at finde en skandinavisk forretningspartner med det samme etiske værdisæt, og vi ser virkeligt frem til dette samarbejde.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188