23948sdkhjf

110 forslag til E45-VVM

100 handler om støj.

Vejdirektoratet har modtaget 110 bemærkninger til VVM-undersøgelsen for udbygning af E45 fra fire til seks spor mellem Aarhus N til Randers N.

Idé- og forslagsfasen på VVM-undersøgelsen for motorvejsudbygningen startede den 11. juni. Undersøgelserne skal beskrive konsekvenserne af at udbygge motorvejen fra to til tre spor i hver retning på strækningen, hvor der på store dele i dag er trængselsproblemer.

- Vi har gennemgået de indkomne bemærkninger fra borgere, foreninger og myndigheder. I alt har vi modtaget 110 bemærkninger, som vil indgå i vores videre arbejde. Bemærkningerne giver os vigtig viden om de lokale forhold langs strækningen, så vi sætter stor pris på alle forslag og ideer, siger projektleder Elisabeth Krog fra Vejdirektoratet.

Støj er et gennemgående tema i bemærkningerne til VVM-undersøgelsen, lyder det fra Vejdirektoratet:

- Cirka 100 af de 110 bemærkninger, som vi har modtaget, handler om støj. Støj er et tema, der optager mange naboer, og vi vil i VVM-undersøgelsen se nærmere på støjforholdene og støjreducerende tiltag. I bemærkningerne er der også et generelt ønske om at få forbedret flere af strækningens tilslutningsanlæg. Det skal vi også se nærmere på i den kommende tid, siger Elisabeth Krog.

I foråret 2020 bliver VVM-undersøgelsen offentliggjort, og der vil i den forbindelse blive afholdt høring og borgermøder.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.082