23948sdkhjf

Rigtig god logistikarbejdsplads

Danmarks bedste store arbejdsplads er angiveligt DHL Express & Aviation.

Konsulent- og analysevirksomheden Great Place to Work har netop kåret transport- og logistikvirksomheden DHL Express & Aviation som nummer et i kategorien Danmarks Bedste Arbejdsplads med mere end 500 medarbejdere.

Kåringen sker efter en trivselsmåling og såkaldt kulturevaluering, hvor Medarbejderne har udtrykt deres mening. Her har DHL-medarbejderne stemt deres virksomheds arbejdsmiljø til tops.

For dette resultat indkasserede DHL Express og Aviation og de 675 medarbejdere tirsdag aften titlen som Danmarks Bedste Store Arbejdsplads 2018.

Alt i alt mener 94 procent af medarbejderne, at DHL alt taget i betragtning er et rigtig godt sted at arbejde. De har vurderet deres arbejdsplads på parametrene fællesskab, stolthed, respekt, troværdighed og retfærdighed.

HR-direktør i DHL Express, Pia Baagø Skat-Rørdam, siger i en pressemedelelse om placeringen:

- Det lyder måske banalt, men vi vil være et sted, hvor medarbejderne ikke blot indkasserer en hyre, men i stedet glæder sig til at gå på arbejde hver eneste dag med det mål at skabe gode resultater i et meningsfyldt og trygt fællesskab med kolleger og ledelse. Vi arbejder benhårdt med processen, derfor er det en fantastisk anerkendelse, vi nu har fået af Great Place to Work.

Temperatur på arbejdsmiljøet

Det er 18. gang, at Great Place to Work kårer Danmarks Bedste Arbejdspladser blandt de virksomheder, der har valgt at deltage og dermed at få taget temperaturen på det psykiske arbejdsmiljø og trivslen blandt medarbejderne.

I alt har 31.400 medarbejdere i 135 danske virksomheder deltaget i Great Place to Works undersøgelse og dermed i konkurrencen om den fornemme titel. Det fremgår ikke af pressemeddelelsen, hvor mange danske virksomheder, der har valgt at deltage. /Smir

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156