23948sdkhjf

Sisimiut blev årets lufthavn

- Går forrest på en række områder, lyder det.

Sisimiut Lufthavn løb for nylig md prisen som henholdsvis ”årets lufthavn” og ”årets kvalitetspris” ved Mittarfeqarfiits (Grønlands Lufthavne) årlige lufthavnschefmøde.

Direktør i Mittarfeqarfiit, Marie Fleischer:

- I Mittarfeqarfiit arbejder vi kontinuerligt med, at drive virksomhed bedre i dag, end vi gjorde i går. Herunder at vi hele tiden arbejder for at servicere vores kunder bedre – ligesom vi skal drive Mittarfeqarfiit sikkert og effektivt. Sisimiut Lufthavn er udnævnt som årets lufthavn, da lufthavnen går forrest på en hel række områder, siger hun og fortsætter:

- Sisimiut Lufthavn udviser ekstraordinært økonomisk ansvarlighed, hvor ledelsen viser mod og handling – også selvom det ikke er populært. Som begrundelse er også, at Sisimiut Lufthavn er kendt for altid at hjælpe andre lufthavne, når der er behov. Alle i lufthavnen tager aktivt del i lufthavnsdriften – også lufthavnschefen – hvad enten det er, når der skal bæres kufferter, opretholde lufthavnsbredskabet eller når der skal ryddes op i terminalen efter vores kunder, siger Marie Fleischer. /anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11