23948sdkhjf

Strandby får havnechef

Christian Heidemann Andersen griber roret mod yderligere vækst.

Vækst og udvikling får Strandby Havn nord for Frederikshavn til at ansætte Christian Heidemann Andersen i en nyoprettet stilling som havnechef.

Den 42-årige hjørringenser har en baggrund som ingeniør og kommer senest fra en stilling som projektleder i Forsvarets Ejendomsstyrelse.

Fiskeriet i Strandby Havn er inde i en rigtig positiv udvikling, hvor flere har bestilt nye og større fiskefartøjer og dermed investerer i fremtiden. Det samme gælder for virksomhederne på havnen, hvor der er vækst og nye aktiviteter, og Christian Heidemann Andersen er ansat til at skabe de rette rammer for vækst, lyder det.

- Vi har valgt Christian med afsæt i hans byggetekniske baggrund, og fordi vi tror på, at han fremadrettet er den helt rigtige til at drive og udvikle havnen som vækstplatform. Hans primære opgave bliver at sætte sig i spidsen for havnens udvikling, så vi udvikler os med og for erhvervet, så vi skaber de optimale rammer for vækst. Vi føler samtidig, at han har den lokalforståelse, der skal til, for at kunne bestride sådan et job, siger Claus Hjørne Pedersen, bestyrelsesformand i Strandby Fiskerihavn I/S.

Den nye havnechef ser i sin nye stilling blandt andet frem til at besøge havnens kunder:

- Jeg ser frem til et positivt samarbejde dels med bestyrelsen og navnlig med havnens kunder. Jeg skal i gang med et strategiarbejde, hvor jeg i den forbindelse vil besøge samtlige af havnens kunder. Her skal jeg finde ind til, hvilken service vi skal levere, for at det er attraktivt for kunderne at være på havnen, og hvordan vi bedst muligt understøtter deres vækst til gavn for hele Strandby. Jeg har altid været tiltrukket af østkysten og synes, der er en helt særlig atmosfære i Strandby Havn. By og havn hænger tæt sammen, og jeg vil se frem til at tage del i helheden, siger Christian Heidemann Andersen, der tiltræder som havnechef 1. november. /anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157